Retorikakuten rycker ut


Hej!

Det är jag som är Lisa och har hand om all individuell retorikträning här på Snacka Snyggt. Det är min favoritdel av mitt jobb! På en och samma vecka har jag nu hjälpt kunder med jobbpresentationer, bröllopstal och förberedelse inför mediemedverkan, och jag älskar att få grotta ner mig i en retorisk situation och utifrån den kunna hjälpa kunderna med både form och innehåll.

När jag träffar kunder för individuell retorikträning tar jag först ett samtal för att förstå deras situation helt. Sedan tar vi gemensamt fram en agenda för träffen, och kommer överens om eventuell förberedelse (till exempel utkast på manus). Därefter träffas vi, oftast hos kunden, annars hos oss i centrala Stockholm – och hårdtränar. Utifrån kundernas situation ser träffarna annorlunda ut varje gång. I bland ligger fokus på nervositetshantering, i bland sitter vi ner tillsammans och skriver ihop ett tal, i bland vill kunden ha feedback och förbättringsförslag på en befintlig föreläsning – och oftast filmar jag träffarna. Du väljer alltså själv! I efterhand återkopplar jag enligt överenskommelse med komplett manus, feedback, filmer eller tips.

Då jag jobbar runt om i landet, både med föreläsningar, kurser och med Retorikakuten, finns det ofta möjlighet att boka in en träff någon annan stans än i Stockholm. Under hösten har jag lediga tider enligt nedan. Kanske är det i eller i närheten av just din stad? Är du intresserad eller nyfiken på individuell retorikträning, ring mig på 076-2143216 eller maila mig på lisa@snackasnyggt.se.

Tillgängliga tider för Retorikakuten (utanför Stockholm):

 • 1 sept Göteborg
 • 3 sept Göteborg
 • 19 sept Göteborg
 • 26 sept Göteborg
 • 30 sept Uppsala
 • 2 okt Uppsala
 • 10 okt Göteborg
 • 14 okt Göteborg
 • 4 nov Uppsala
 • 2 dec Lund
 • 4 dec Lund
kommunikationsradgivning-1024x380

Här sitter jag och Filip och spånar upplägg på en presentation.